Пилешки бонфилета на тиган

Бърз и ефектен аламинут
Източник: Бон Апети
Дата: 09.12.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
8 бр. пилешки бонфилета
2 с. л. краве масло
1 с. л. зехтин
брашно за овалване
10 скилидки чесън
200 мл пилешки бульон
сол и черен пипер на вкус
магданоз за поръсване



Начин на приготвяне:
1
Пилешки бонфилета на тиган
Месото се овкусява със сол и черен пипер, овалва се в брашно и се запържва до златисто, от двете страни, в зехтина и 1 с. л. масло.
2
Пилешки бонфилета на тиган 2
Месото се изважда, силата на огъня се намалява и в съда за кратко се запържва нарязаният на филийки чесън.
3
Пилешки бонфилета на тиган 3
Налива се бульонът и се готви, докато сосът се сгъсти.
4
Пилешки бонфилета на тиган 4
Дърпа се от огъня и се слага останалото масло.
5
Пилешки бонфилета на тиган 5
Овкусява се със сол и черен пипер и се поръсва с наситнен магданоз. Месото се сервира със соса.

Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

10.10.2016
Много вкусни! Малко лимонов сок придава допълнителна свежест!
7.
Изпрати
лично съобщение

09.09.2015
Много крехки и със соса станаха страхотни!
6.
Изпрати
лично съобщение

20.06.2015
Бързо, лесно и много вкусно!
5.
Изпрати
лично съобщение

05.01.2015
Страхотен вкус! Много бърза рецепта !
4.
Изпрати
лично съобщение

11.12.2014
Получи се! Чесъна не се усеща. В соса добавих 1 с.л. лимонов сок преди да се сгъсти.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: