Лимонова крем супа
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2016 Страхотна рецепта. Много ми харесва :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2015 :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 Уникално е! С малко продукти, но великолепен резултат! Вкусът между меда и лимоновия сок е балансиран, а месото става сочно. Тази рецепта вече ми е една от любимите за пилешко!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2014 Аз направих двойна доза, но се оказа, че 2 лимона с 8 лъжици мед идва малко по-кисело. Така че при двойна доза съветвам да сложите лимон и половина :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2014 снощи го правих и стана много вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...