Гарнитура за месо с броколи и карфиол
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Получи се много вкусно, но използвах мерло, което може би е било с високи киселини и соса се получи сладко-кисел. Другият път ще спазя рецептата с мавруд, но съветвам да се внимава с киселините на виното.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2014 Чудесно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Вкусна и лесна рецепта! Задължително ще я направя пак.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...