Пилешки крилца „Хули Хули”

Дата: 28.12.2011
Източник: Бон Апети
Пилешки крилца „Хули Хули”
 
Необходими продукти:
2 кг пилешки крилца за маринатата:
1/4 ч. ч. сок от ананас
1/3 ч. ч. бяло вино
1/2 ч. ч. пилешки бульон
1/4 ч. ч. соев сос
1/3 ч. ч. кетчуп
1/2 ч. л. сос “Уорчестър”
1 ч. л. настърган пресен джинджифил
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки крилца „Хули Хули”
Пилешките крилца се разрязват надве, измиват се и се подсушават.


2
Пилешки крилца „Хули Хули” 2
Продуктите за маринатата се смесват в купа и се разбъркват.


3
Пилешки крилца „Хули Хули” 3
Сместа се изсипва върху крилцата и всичко се обърква добре.


4
Пилешки крилца „Хули Хули” 4
Пекат се в загрята на 150 градуса фурна, в тава, върху скара, за 40–50 минути. От време на време се мажат с маринатата.


 




Съвет: Тези крилца стават най-вкусни, когато се пекат на барбекю.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2014
Да си оближеш пръстите....много са вкусни,станаха любими на цялото семейство и приятели.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта