Пилешки пържоли с мисо

Дата: 11.02.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 пилешки пържоли от бут без кожа
4 с. л. паста „Мисо“
3 с. л. светъл соев сос
6 с. л. оризово вино „Мирин“
1 ч. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки пържоли с мисоПастата „Мисо“ се смесва с виното, соевия сос и захарта, и се разбърква добре.
2
Пилешки пържоли с мисо 2Пилешките пържоли се заливат с тази смес и се оставят в хладилник, да се мариноват – най-добре за една нощ.
3
Пилешки пържоли с мисо 3Слагат се в тава с незалепващо покритие и се пекат в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор за около 15 минути от едната страна.
4
Пилешки пържоли с мисо 4След това се обръщат и се допичат и от другата страна за още 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


278 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта