Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби

Дата: 12.08.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
150 г бекон на лентички
1 бурканче мариновани гъби (200-250 г)
2 ч. л. горчица
черен пипер и сол на вкус
1 пакет крем супа от гъби
200 мл течна сметана
300 мл студена вода
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъбиКожата се отстранява и гърдите се разрязват на две.
2
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби 2След това месото се поставя в найлонов плик и се изтънява с помощта на чукче.
3
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби 3Гърдите се поставят в чиния, поръсват с черен пипер и сол и се намазват с горчица.
4
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби 4Една до друга се нареждат 3 ивици бекон, напречно върху тях се поставя едно пилешко филе, в средата му се слагат няколко нарязани надребно гъби. Завива се руло и се поставя в тава.
5
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби 5Крем супата се разтваря в 250-300 мл студена вода. Налива се сметаната, разбърква се и се излива в тавата.
6
Пилешки рулца с бекон и мариновани гъби 6Ястието се завива с алуминиево фолио и се пече 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. Сервира се.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта