Пилешки сеизмичен кебап

Дата: 20.03.2004
Източник: Бон Апети
Пилешки сеизмичен кебап
 
Необходими продукти:
1 пакет пилешки гърди
150–200 г топено сирене
150–200 г консервирани печурки
100–200 г замразен грах
2–3 чушки
2 моркова
3–4 с. л. олио
2–3 щипки риган и мащерка
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки сеизмичен кебапМесото се нарязва на хапки и се задушава под капак на тих огън около 5 минути. След това температурата се увеличава и се задушава още 15–20 минути. Прибавят се гъбите и топеното сирене и се бърка, докато сиренето се разтопи.
2
Пилешки сеизмичен кебап 2Слагат се нарязаните на кръгчета зеленчуци и замразеният грах, овкусява се с подправките и се задушава още 10–15 минути. Сервира се горещо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта