Пилешки шишчета с чесново-горчичена паста

Дата: 10.02.2010
Източник: Бон Апети
Пилешки шишчета с чесново-горчичена паста
 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
2 глави червен лук
4 стръка див лук
100 г течен маргарин
100 мл бяло вино
1/2 с. л. горчица
6 скилидки чесън
3 камби различни на цвят
300 г чери доматчета
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на хапки, които се поставят в купа.
2
Червеният и дивият лук и скилидките чесън се наситняват и се смесват с останалите продукти за пастата. Добавят се към месото и то престоява около 2 часа в хладилник.
3
Доматчетата и камбите се режат на по-големи парчета (като за шишчета) и се нанизват, редувайки се с месото.
4
Шишчетата могат да се приготвят на скара, тефлонов или грил тиган, както и на фурна (на 200 градуса около 20 минути).


Съвет:
Ястието се гарнира по желание.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта