Пилешко филе с панирана бамя

Дата: 01.12.2009
Източник: Бон Апети
Пилешко филе с панирана бамя
 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
400 г бамя
4 с. л. брашно
3 яйца
1/4 връзка магданоз
сол и бял пипер на вкус
олио за пържене и намазняване
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото се овкусява със сол и пипер и се пече в намазнен съд 17 минути на 200 градуса.
2
Бамята се бланшира за 3–4 минути в подсолена вода. Овалва се в брашното и разбитите яйца и се пържи в намазнен тиган до златисто. Оставя се върху кухненска хартия.
3
Пилешките филета се сервират, нарязани на шайби и под формата на ветрило, и се гарнират с панираната бамя.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


189 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта