Пилешко филе с яйчен сос

Дата: 02.06.2010
Източник: Павлета Мицова
ТИТЛА: Чирак
Пилешко филе с яйчен сос
 
Необходими продукти:
400 г пилешко филе
5-6 пера зелен лук
сол и черен пипер на вкус
1 кофичка заквасена сметана
3 яйца
2 с. л. брашно
1 к. л. лимонов сок
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешко филе с яйчен сосМесото се нарязва на тънки парчета, а лукът - наситно и се задушават в касерола

2
Пилешко филе с яйчен сос 2След това се изваждат от касеролата.
3
Пилешко филе с яйчен сос 3Продуктите за соса се разбиват получаване на хомогенна смес.
4
Пилешко филе с яйчен сос 4Сметаново-яйчната смес се поставя в касеролат, къдео са се задушавали месото и лукът, и се оставя да заври.
5
Пилешко филе с яйчен сос 5Месото се връща в съда със соса и се вкусява със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта