Пилешко филе с яйчен сос

Източник: Павлета Мицова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 02.06.2010
Пилешко филе с яйчен сос
 
Необходими продукти:
400 г пилешко филе
5-6 пера зелен лук
сол и черен пипер на вкус
1 кофичка заквасена сметана
3 яйца
2 с. л. брашно
1 к. л. лимонов сок



Начин на приготвяне:
1
Пилешко филе с яйчен сос
Месото се нарязва на тънки парчета, а лукът - наситно и се задушават в касерола

2
Пилешко филе с яйчен сос 2
След това се изваждат от касеролата.
3
Пилешко филе с яйчен сос 3
Продуктите за соса се разбиват получаване на хомогенна смес.
4
Пилешко филе с яйчен сос 4
Сметаново-яйчната смес се поставя в касеролат, къдео са се задушавали месото и лукът, и се оставя да заври.
5
Пилешко филе с яйчен сос 5
Месото се връща в съда със соса и се вкусява със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


273 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: