Пилешко филе в кисело зеле

Дата: 04.12.2009
Източник: Бон Апети
Пилешко филе в кисело зеле
 
Необходими продукти:
1 кг пилешко филе
8 листа кисело зеле
100 г краве масло
4 домата
7–8 стръка див чесън
50 мл бяло вино
сол и бял пипер на вкус
пера див лук за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешките филета се овкусяват със сол и пипер и се запичат по 2 минути от всяка страна в намазнен с половината от маслото тиган.
2
Всяко филе се поставя върху лист зеле, покрива се с шайби домат, стрък див чесън и се покрива с още един лист зеле.
3
В намазнена с останалото масло тавичка се поставят завитите филета, сипват се един пръст вода и виното и се пече около 10 минути на 200 градуса.
4
Ястието се сервира украсено с пера див лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта