Пилешко руло с наденица

Източник: Бон Апети
Дата: 18.06.2010
Пилешко руло с наденица
 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
400 г замразена зеленчукова смес (зелен фасул, моркови,
2 парчета наденица
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на порционни парчета, които се начукват като шницел, овкусяват се със сол и пипер и върху всяко се поставя по половин парче наденица.
2
Увиват се като руло и се запечатват в намазнен с част от зехтина тиган от всяка страна за по 2 минути.
3

Рулата се поставят в съд, намазан с останалия зехтин. Отстрани се поставя зеленчуковата смес и се залива със 100 мл вода. Ястието се пече около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна.


 


 


Съвет: Може да се гарнира с картофи, запечени на фурна, или със сварен ориз


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: