Свински врат в сол
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2019 Не е лошо, но не бих повторила.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2014 Стана много вкусно,но вместо пасирани домати от консерва използвах доматено пюре.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2014 Поредна рецепта, която се получи мноооого добре :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 Много приятен вариант на класическото пиле с ориз. Надали ще успее да измести традиционната рецепта във вкуса на нашето семейство, но със сигурност беше едно много приятно и вкусно отклонение от канона ;)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 Страхотно допълнение към една класическа рецепта.Лесна и приятна за изпълнение.Фъстъчките поомекнаха и спомогнаха за добрия вкус. :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...