Питки „Роти”

Дата: 07.07.2015
Източник: Виктория
ТИТЛА: Чирак
Питки „Роти”
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 щипка сол
1 ч. ч. топла вода
 

Начин на приготвяне:
1
Брашното се смесва с водата и солта, и се меси, докато се получи меко тесто.
2
Добавя се малко олио и се доразмесва.
3
Тестото се разделя на малки топчета, които се разточват натънко.
4
Пекат се в леко намазнен тиган, до златисто.



Съвет:
Не е проблем, ако се образуват въздушни балончета - така трябва да стане.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Грешка това е наистина 20 мин.
1.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Всъщност е повече от 20 мин. това е само печенето. Иначе е около 40 мин. може и по малко.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


298 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта