Мъфини с броколи
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2016 Страхотни станаха!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2015 Пробвах и с бяло и с ръжено бравно и по двата начина станаха много вкусни!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2014 Вкусни и пухкави, много се харесаха..
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2014 Много бързо и лесно приготвяне. Очаквах да са хрупкави, но станаха мекички дори и на следващия ден.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...