Пица с пачи крак на барбекю

Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
черен пипер и сол на вкус
2 блата за пица
200 г пачи крак
100 г кашкавал
30 г масло
2 глави кромид лук
2 стръка пресен лук
1-2 домата
1 щипка босилек
1 щипка риган


Начин на приготвяне:
1
Пица с пачи крак на барбекю
Гъбите се нарязват наситно и се запържват в предварително загрятото масло. Добавя се наситненият пресен лук и се пържи, докато водата се изпари.
2
Пица с пачи крак на барбекю 2
Главите кромид лук се изпичат, след това се обелват и се нарязват на шайби. Един по един блатовете за пица се поставят върху решетката на барбекюто се запичат за кратко от едната страна.
3
Пица с пачи крак на барбекю 3
Блатовете се покриват с алуминиево фолио, обръщат се и върху изпечената им страна се нареждат нарязаните на тънки филийки домати, отгоре се разпределят запържените гъби. Поръсва се със сол и черен пипер, настъргва се кашкавал, подправя се с босилек и риган.
4
Пица с пачи крак на барбекю 4
През това време на барбекюто се поставя тава, за да се сгорещи силно.
5
Пица с пачи крак на барбекю 5
Пицата заедно с фолиото се поставя върху барбекюто. Отгоре се захлупва с нагрятата тава. Пече се 3-4 минути, като се внимава да не загори отдолу. Върху готовата пица се нарежда нарязан на шайби лук и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: