Пица с пушена сьомга

Дата: 04.12.2011
ТИТЛА: Чирак
Пица с пушена сьомга
 
Необходими продукти:
500 г тесто
400 г домати от консерва
200 г сметана с вкус на сьомга
200 г зелена салата
150 г пушена сьомга
зехтин на вкус
риган на вкус
босилек на вкус
черен пипер на вкус
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1

Към пасираните домати прибавяме щипка сол, риган, босилек, черен пипер и малко зехтин. Разбъркваме добре.


2

В тава разточаме тесто с дебелина около 5 мм. Намазваме го с пасираните и овкусени домати и поставяме във фурна с температура 220 градуса за около 20 минути. След като се изпече, изваждаме пицата и я оставяме да изстине.


3

Намазваме със сметаната. Върху нея накъсваме парченца зелена салата, а върху салатата, парченца тънко нарязана пушена сьомга. Пицата се поднася охладена.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Харесва ми.Ще опитам тази рецепта.Обожавам сьомга!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта