Пияна наденица със зеленчуци

Дата: 12.01.2012
ТИТЛА: Чирак
Пияна наденица със зеленчуци
 
Необходими продукти:
600 гр. сурова наденица
200 гр. гъби
200 гр. зеле
400 гр. пресни домати
1 глава лук
1 чаена чаша червено вино
олио
черен пипер
сол
 

Начин на приготвяне:
1

В тиган сгорещяваме олио. Поставяме надениците, след което добавяме и червеното вино. Задушаваме ги докато виното се редуцира напълно. Оставяме ги да се дозапържат няколко минути в останалата мазнина и махаме от котлона.


2

В отделен тиган запържваме лука. Към него добавяме едронарязаните гъби и зеле. След като и те се задушат добавяме нарязаните на кубчета домати, чиято сърцевина предварително сме отстранили. Овкусяваме със черен пипер и сол.


3

Сервираме, като в чиния правим канапе от зеленчуци върху което поставяме наденицата.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта