Плодова грис халва

Дата: 28.10.2015
Източник: Венче Стоянова
ТИТЛА: Чирак
Плодова грис халва
 
Необходими продукти:
2 с. л. пшеничен грис
1 ябълка (или круша)
краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Грисът се запича до златисто на сух тиган или в тенджерка.
2
Добавя се 1 ч. ч. вода.
3
След като грисът се свари и се сгъсти, се слага маслото.
4
Разбърквате и дръпвате от котлона, да се охлади.
5
Вземате една средно голяма и добре узряла ябълка или круша, измивате я добре, обелвате я, почиствате я от семките и я настъргвате на ситно ренде.
6
Прибавете плодовата каша към гриса и разбъркайте.



Съвети:
Използвайте изворна вода.
Плодовете трябва да са здрави и добре узрели. Желателно е да не добавяте захар!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


148 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта