Плодово-млечна каша

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Плодово-млечна каша
 
Необходими продукти:
20 г праскови
20 г ябълки
20 г малини
2 ч. л. захар
2 ч. л. нишесте (картофено, царевично, пшенично)
150 мл адаптирано мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Плодовете се почистват, измиват се и се
нарязват надребно. Сваряват се до омекване в подсладена с 1 ч. л. захар вода и се пасират.
2
Нишестето се разтваря в малко студена вода и заедно с плодовата смес се оставя да заври. Бърка се до получаване на гъста каша.
3
След сваряването се охлажда леко и се добавя затопленото и подсладено мляко. Кашата се разбърква и е готова за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


210 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта