Подлучени пилешки крилца

Дата: 24.10.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешки крилца
1 с. л. маргарин (олио)
50 г кетчуп
2 ч. л. брашно
1-2 с. л. оцет
1 с. л. сос "Уорчестър"
1 ч. л. чесън на прах
1 ч. л. сух риган
1/2 ч. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Подлучени пилешки крилцаКрилцата се нарязват на половини, подсушават се със салфетка и се запържват в сгорещеното олио. Когато са готови, се подреждат в тавичка.
2
Подлучени пилешки крилца 2Брашното за соса се сипва в тигана с останалата мазнина, запържва се леко и се залива със 100 мл гореща вода.
3
Подлучени пилешки крилца 3Добавя се кетчупът, разбърква се и се посолява.
4
Подлучени пилешки крилца 4Сосът се подправя с риган, чесън на прах, оцет и захар.
5
Подлучени пилешки крилца 5Накрая се овкусява със сос "Уорчестър" и се бърка непрекъснато, докато се уплътни.
6
Подлучени пилешки крилца 6Крилцата се заливат с готовия сос и ястието се пече във фурна 15-20 минути при температура 200-220 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта