Попски гювеч

Дата: 30.04.2005
Източник: Бон Апети
Попски гювеч
 
Необходими продукти:
4-5 картофа
4-5 печени червени чушки
3 моркова
2 домата
1 глава червен лук
1 буркан зелен фасул
1 буркан грах
50 г сушени сини сливи
1 ч. ч. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Попски гювечСушените сливи се накисват във вода. Картофите, чушките, морковите, доматите и лукът се нарязват наедро и се поставят в глинен гювеч тип пръстен.
2
Попски гювеч 2Налива се олиото. Прибавят се грахът, фасулът и сливите, подправя се със сол.
3
Попски гювеч 3Пече се на умерена температура до кулинарна готовност (около 30-40 минути).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


313 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта