Постен гювеч

Дата: 24.03.2010
Източник: Бон Апети
Постен гювеч
 
Необходими продукти:
1 буркан готов гювеч (700 г)
1 кг картофи
1 стрък праз
4 стръка пресен лук
1/2 връзка магданоз
4 с. л. олио
1 кубче зеленчуков бульон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се нарязват на четири. Празът се почиства и се нарязва на шайби, след което се запържва в олиото заедно с картофите. Добавят се гювечът, магданозът, нарязан наедро, бульонът и се овкусява със сол и черен пипер.
2
След като поври на огъня около 5 минути, гювечът се сипва в подходящ съд за печене, доливат се около 300 мл вода и се пече във фурна на 250 градуса около 20 минути. Гювечът се сервира, поръсен с нарязания наситно пресен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта