Кифлички с пълнеж от сладко
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2015 Коричката ме ми се получи.Тавата ми е малко по-голяма и се получи по тънък.Много е ароматен и двата вида брашно придават хубав вкус.Опитах го още горещ и ми се стори глетав.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2015 Любимата ми постна рецепта. Има толкова наситен вкус на тиква. Аз правя кексчета/мъфини вместо голям кекс.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Не знам защо, но се вглети. Иначе ухае страхотно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2015 Много хубав кекс. Аз го направих с печена тиква и лимецово брашно и стана уникално вкусен.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 Направих кекса и съм доста доволен от рецептата.Не съм очаквал кекс без яйца да бъде толкова вкусен.Препоръчвам я на всички.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...