Постни плодови тарталети

Дата: 03.04.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
за основата:
50 г сурови орехи
50 г сурови бадеми
5 фурми
1 щипка канела
2 с. л. вода
за крема:
100 г кашу
10 фурми
1 ванилия
100 мл вода
за гарниране:
1 киви
1 портокал
100 г ягоди
1 ананас

Начин на приготвяне:
1
Постни плодови тарталетиКашуто за крема се накисва във вода за 2–3 часа, отцежда се и се пюрира в блендер, заедно с фурмите, ванилията и половината вода, като постепенно се добавя и останалата вода.
2
Постни плодови тарталети 2Основата се приготвя като фурмите, орехите, бадемите и канелата също се пюрират в блендер. Добавя се водата и се оставя в хладилник за 20 минути.
3
Постни плодови тарталети 3От сместа, с помощта на ринг или във форми за тарталети, се оформят блатове.
4
Постни плодови тарталети 4Плодовете се обелват, почистват и нарязват на кубчета.
5
Постни плодови тарталети 5Готовите блатове се намазват с крема и отгоре се гарнират с плодовете.




Съвет:
По желание може да използвате различни сезонни плодове - например пъпеши, праскови и др.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


145 ДУШИ ОНЛАЙН
Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта