Коледно бонфиле с червено зеле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2017 Благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Йоана, за тази рецепта използвахме ориз сорт „Европа“, който не е бланширан.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Какъв сорт е оризът?...Изглежда сте пропуснали да напишете.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Сос "Шрирача" е много популярен в азиатската кухня. Силно пикантен, подходящ за ястия с месо и риба. У нас се предлага на щандовете за екзотични продукти в големите вериги мазазини.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не гледах внимателно предаването, Сос Шрирача съм изпуснала Може ли малко повече инфо.Благодаря :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...