Праз с яйца

Дата: 18.05.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Праз с яйца
 
Необходими продукти:
160 г праз
3 яйца
олио за пържене
сол и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Праз с яйцаПочистете праза и го нарежете на кръгчета.
2
Праз с яйца 2Задушете го в тиган и щом стане готов, прибавете яйцата.
3
Праз с яйца 3Гответе до готовност, като разбърквате и накрая овкусете със сол и червен пипер на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Лесно, бързо и вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бързо става, за който обича яйца....
2.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Често приготвям това ястие. Бързо и вкусно. Когато нямам праз го правя с пресен лук.
1.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бърза,проста и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


132 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта