Предястие от морски дарове със сьомга

Дата: 27.05.2010
Източник: Бон Апети
Предястие от морски дарове със сьомга
 
Необходими продукти:
400 г микс от морски дарове
кълнове
мариновани лукчета
бейби царевички
1 лист желатин
3 стръка магданоз
3 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
1 лимон
150 г филе пушена сьомга
листа зелена салата
 

Начин на приготвяне:
1
Филетата сьомга се разстилат, като се припокриват така, че да могат да се навият на руло.
2
Морските дарове се овкусяват със сока от лимон, зехтина, наситнения чесън и скълцания магданоз.
3
Разстланата сьомга се покрива със сместа и се навива руло. Отвън се намазва със слой от разтворения предварително желатин.
4
Поставя се в чиния и се прибира в хладилник за около 1 час. Преди консумация се изважда и се реже на шайби. Украсява се с кълновете и нарязаните по желание царевички и мариновани лукчета, както и с накъсана салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта