Предястие от спанак и сос с аншоа

Дата: 15.03.2010
Източник: Бон Апети
Предястие от спанак и сос с аншоа
 
Необходими продукти:
1 кг спанак
1 глава червен лук
100 г майонеза
3 филета аншоа
1 ч. л. настърган „Пармезан”
2 скилидки чесън
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Спанакът се почиства, измива се и се бланшира във вряща подсолена вода и се отцежда. (По желание спанакът може да се задуши предварително с нарязания лук и 2 с. л. зехтин, без да се бланшира.)
2
Лукът се реже на полумесеци и се поставя върху спанака.
3
Продуктите за соса се пасират и с него се залива спанакът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта