Пролетно минестроне

Дата: 15.04.2005
Източник: Бон Апети
Пролетно минестроне
 
Необходими продукти:
1/2 глава карфиол (200 г)
1 щипка захар
1 ч. л. песто за порция
2 с. л. доматено пюре
3-4 с. л. зехтин
4 клонки розмарин
100 г спагети
1 ч. ч. грах
1 връзка пресен чесън
1 връзка пресен лук
1 шепа замразен зелен фасул
1 скилидка чесън
1 люта чушка
1 морков
1 тиквичка
1/2 връзка аспержи
сирене "Пармезан" за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетно минестронеРозмаринът и лютата чушка се наситняват и се запържват за кратко в леко загретия зехтин. Добавят се наситнената скилидка чесън, тиквичката и морковите (на кубчета), бялата част на лука и пресният чесън (на колелца).
2
Пролетно минестроне 2След 2-3 минути се налива доматеното пюре, изсипва се обелената и нарязана на колелца долна част на аспержите, посолява се и се поръсва със захар. Налива се 1 литър гореща вода.
3
Пролетно минестроне 3След 2-3 минути се добавят спагетите (начупени) и карфиолът (на розички). Ври 2-3 минути и се изсипват зеленият боб (нарязан наедро) и грахът. Къкри 10 минути.
4
Пролетно минестроне 4Супата се сервира в дълбоки чинии, като към всяка порция се добавят песто и настъргано сирене "Пармезан".
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


212 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта