Пролетно табуле

Дата: 16.04.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г кускус (без варене)
100 г бейби спанак
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
2 стръка пресен чесън
120 мл зехтин “Екстра върджин”
60 мл бял винен оцет
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетно табулеКускусът се подправя със сол и се залива с 20 мл от зехтина и с 600 мл вряла вода.
2
Пролетно табуле 2Покрива се с фолио и се оставя да набъбне за около 5 минути, след това се разбърква и се оставя да се охлади.
3
Пролетно табуле 3Наситнените копър, магданоз, пресен лук и чесън се смесват със спанака и охладения кускус, разбърква се добре и салатата се подправя със сол, черен пипер, останалия зехтин и оцета.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

16.04.2014
Много свежа салата! Аз лично добавих и малко репички и смятам че се допълва чудесно!
1.
Изпрати
лично съобщение

16.04.2014
Направих същата салата, само че заместих кускуса с киноа, и оцета с лимон! Киноата трябва да се накисне предварително за около 20-30 мин, след което да се изплакне хубаво под течаща вода!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


134 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта