Прозрачна салата

Гост: Ани Младенова, главен редактор на списание "Космополитан"
Източник: Бон Апети
Дата: 11.06.2005
Прозрачна салата
 
Необходими продукти:
200 г рулца от раци
30 г бобено фиде (оризово)
2 моркова
2 краставици
2 с. л. зехтин
1 с. л. соев сос
сокът от 1/2 зелен лимон



Начин на приготвяне:
1
Прозрачна салата
Фидето се накисва в гореща вода за 15 минути, за да омекне.
2
Прозрачна салата 2
Морковите, доматите и краставиците се настъргват на ситно ренде, а рулцата от раци се нарязват на малки кубчета.
3
Прозрачна салата 3
Всичко се смесва в купа, прибавя се фидето и се овкусява със зехтин и соев сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


168 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: