Пучеро

Дата: 05.02.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг телешки гърди
1 - 1 1/2 ч. л. риган
2 ч. л. сол
2 дафинови листа
7-8 стръка магданоз
1 морков
1 стрък праз
200 г бяла ряпа
300 г зеле
300 г тиква
1/2 кг картофи
1 бр. пилешки гърди
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
ПучероТелешкото месо се поставя в тенджера под налягане и се налива вода, колкото да го покрие.
2
Пучеро 2Празът се нарязва наситно.
3
Пучеро 3Месото се посолява, добавя се наситненият праз и се варят под налягане 30 минути.
4
Пучеро 4Морковът и ряпата се почистват и се нарязват наедро.
5
Пучеро 5Картофите и тиквата се обелват и също се нарязват на големи парчета.
6
Пучеро 6Пилешките гърди се разделят на 4 порции, зелето се нарязва наедро.
7
Пучеро 7Зеленчуците и месото се поставят в тенджерата при телешкото. Варят се под налягане 20 минути.
8
Пучеро 8В края ястието се подправя с дафинов лист, риган и черен пипер.
9
Пучеро 9Пучеро се поръсва с наситнен магданоз, вари се още 1 минута и е готово за сервиране. По желание може да се поднесе със счукан чесън, оцет и лют пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


204 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта