Пудинг с бял шоколад и горски плодове

Дата: 12.02.2012
Източник: Диана Петкова
ТИТЛА: Чирак
Пудинг с бял шоколад и горски плодове
 
Необходими продукти:
100 г меко масло
100 г кафява захар
100 г брашно
1/2 ч. л. бакпулвер
2 яйца
3 с. л. мляко
85 г натрошен бял шоколад
300 г микс замразени горски плодове
пудра захар и яйчен крем за сервиране
 

Начин на приготвяне:
1

Леко намаслете 1-литров кръгъл съд за микровълнова фурна или форма за кекс за мирковълнова фурна (20 см в диаметър). С ръчен електрически миксер разбийте заедно маслото, захарта, брашното с бакпулвера, яйцата и млякото за 2- 3 мин, до светла и пухкава смес.


2

Към нея добавете белия шоколад и повечето горски плодове. Пресипете сместа в съда и запечете в микровълнова фурна на силна степен за 10 - 12 минути, докато стегне и засъхне отгоре. Оставете пудинга да постои 5 мин, поръсете с пудра захар и го поднесете с останалите горски плодове и яйчен крем.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта