Пудинг с чиа и моркови

Дата: 16.02.2016
ТИТЛА: Помощник готвач
Пудинг с чиа и моркови
 
Необходими продукти:
1/2 ч. ч. сурово кашу
1/2 ч. ч. моркови
2 ч. ч. вода
2 ч. л. екстракт от ванилия
3 с. л. агаве (или кленов сироп)
1 с. л. пресен джинджифил (или 1 ч. л. сух)
1/4 ч. л. канела
1/4 ч. ч. чиа
 

Начин на приготвяне:
1
Кашуто се накисва в топла вода за минимум 4 часа, отцежда се и се изплаква.
2
Морковите се обелват и се настъргват в блендер.
3
Към тях се добавят водата, кашуто, ванилията, кленовият сироп, джинджифилът и канелата и всичко се смила, докато се получи каша.
4
Сместа се прехвърля в купа и се добавят семената от чиа. Разбърква се добре и се оставя да престои около 30 минути.
5
След като семената от чиа абсорбират течността, изсипете сместа в стъклен съд с капак и я оставете да се охлади за поне 3 часа, преди да сервирате.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта