Пай с рикота и боровинки
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2020 Много са вкусни :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2015 И тази рецепта ме направи много щастлива,защото отдавна се опитвам да направя пудинг и не става ,и не става.Четох рецепти,четох коментари,то не бяха разни условия и почти се бях отказала,когато попаднах на тази рецепта.Получи се и първи,и втори,и трети път.Благодаря!Сега замислям да ги направя сладки.Приемам идеи.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 Благодаря ви за отговора. Ще пробвам без мляко и ще кача снимка :-)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2015 Милена, може да замениш прясното мляко с бульон по твой вкус (за предпочитане домашен) или с вода, като в зависимост от това, какво ще избереш за заместител, трябва да съобразиш и количеството сол, тъй като бульонът е солен.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2015 Дали можем да заменим прясното мляко с кисело или с вода?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...