Пюре от целина, ябълки и моркови

Прекрасна плодово-зеленчукова комбинация
Източник: Бон Апети
Дата: 14.10.2018

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
750 г глава целина
1 кг моркови
4 червени ябълки
4 с. л. заквасена сметана
1 с. л. краве масло
1/4 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пюре от целина, ябълки и моркови
Целината, морковите и ябълките се обелват, нарязват се на кубчета, сваряват се в подсолена вода, прецеждат се и се пюрират.
2
Пюре от целина, ябълки и моркови 2
Пюрето се овкусява с наситнения магданоз и се посолява. Прибавят се сметана, маслото и черен пипер на вкус, и се разбърква.

Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2019
Въобще не ми хареса.
3.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2015
Много вкусно и ароматно пюре
2.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2015
Шишчета с пюре
1.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2015
Очарована съм от рецептата за пюрето. Стана любимо на семейството
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
vaniii5 се регистрира в сайта.
Мария Големанова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: