Рагу от риба

Дата: 07.02.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
120 г филе от бяла риба (хек)
1 морков
1 картоф
1 домат
1/2 глава лук
2-3 стръка копър
1 ч. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Рагу от рибаДоматът и картофът се обелват и се нарязват надребно заедно с почистените морков и целина.
2
Рагу от риба 2Маслото се слага в тенджера и се разтопява.
3
Рагу от риба 3Нарязаните зеленчуци се сипват в разтопеното масло и се задушават 1 минута.
4
Рагу от риба 4След това зеленчуците се заливат с 1 пръст гореща вода (колкото да ги покрие) и се задушават до готовност.
5
Рагу от риба 5Рибата се накъсва на малки парчета и се намачква с вилица. Прехвърля се в тавичка заедно със задушените зеленчуци.
6
Рагу от риба 6Ястието се пече около 20 минути в предварително загрята до температура 200 градуса фурна. Накрая се поръсва с нарязания наситно копър и е готово за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта