Фусили а ла Паоло Малдини
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2016 Получи се много добре. Преди да я извадия от фурната я сложих да се запече най-отдолу за 3-4 мин. (като нагласяме фурната да пече само отдолу).
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...