Равиоли "ъ-ъ"

Гост: Тони, певица
Източник: Бон Апети
Дата: 07.02.2004
Равиоли
 
Необходими продукти:
1 пакет месни равиоли (250 г)
250 мл сметана
200 г кашкавал
150 г пресни печурки
1 глава кромид лук
1/2 кубче зеленчуков бульон
1-2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Равиоли
Равиолите се сваряват в кипнала подсолена вода.
2
Равиоли
Лукът се запържва за 1-2 минути в сгорещения зехтин, добавят се нарязаните гъби, натрошава се бульонът и се залива с 1-2 с. л. вода. Задушава се до омекването на зеленчуците, сипва се сметаната и се вари, докато сосът леко започне да се уплътнява.
3
Равиоли
При сервиране отцедените равиоли се поставят в чиния и се заливат с приготвения сос. Поръсват се с настъргания кашкавал и се гарнират с листа магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


194 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: