Равиоли "ъ-ъ"

Дата: 07.02.2004
Източник: Бон Апети
Равиоли
 
Необходими продукти:
1 пакет месни равиоли (250 г)
250 мл сметана
200 г кашкавал
150 г пресни печурки
1 глава кромид лук
1/2 кубче зеленчуков бульон
1-2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Равиоли Равиолите се сваряват в кипнала подсолена вода.
2
Равиоли Лукът се запържва за 1-2 минути в сгорещения зехтин, добавят се нарязаните гъби, натрошава се бульонът и се залива с 1-2 с. л. вода. Задушава се до омекването на зеленчуците, сипва се сметаната и се вари, докато сосът леко започне да се уплътнява.
3
Равиоли При сервиране отцедените равиоли се поставят в чиния и се заливат с приготвения сос. Поръсват се с настъргания кашкавал и се гарнират с листа магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


264 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта