Хляб с ленено семе
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2014 Любими!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2014 Полина, количеството на брашното е коректно. За тази рецепта използвахме пълнозърнесто ръжено брашно. Когато брашното е пълнозърнесто, в него има и трици, които поемат повече течност. Ако се използва обикновенно ръжено брашно, може да се наложи да се добави още ръжено брашно. Като краен резултат тестото наистина се получава точно такова - гъсто и едновременно лепкаво. Вярната пропорция е: 1 част брашно, 1 част мазнина и 1 част белтък (100 г), като брашното и мазнината могат да са най-различни :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2014 според мен със 100гр. брашно не може да се получи лепкаво тесто - по скоро каша...
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...