Разядка от червено цвекло и хрян

Дата: 09.02.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г сварено червено цвекло
2 с. л. хрян (от буркан)
1 кисела краставичка
100 г заквасена сметана
1/4 връзка копър
200 г маринована херинга
филии черен хляб за поднасяне
зехтин за поливане
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Разядка от червено цвекло и хрянЦвеклото се накълцва наситно и се смесва с наситнените копър и кисела краставичка.
2
Разядка от червено цвекло и хрян 2Прибавят се хрянът и заквасената сметана, овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква.
3
Разядка от червено цвекло и хрян 3Хлябът се нарязва на филийки, които се запичат на тиган, като се поливат с малко зехтин.
4
Разядка от червено цвекло и хрян 4Филийките се намазват с разядката, отгоре се подреждат парчета от херингата и се украсява с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

26.02.2015
Станимира, според нас, с дижонска горчица със сигурност ще се получи различно, но не по-малко вкусно.
1.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2015
Ако вместо хрян сложим дижонска горчица как ще се получи?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта