Репортерски хапки

Дата: 10.01.2004
Източник: Бон Апети
Репортерски хапки
 
Необходими продукти:
4 лимона
4 яйца
магданоз за гарниране
200 г консерва риба тон
200 г майонеза
1 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Репортерски хапкиЯйцата се сваряват и заедно с лимоните се нарязват на тънки филийки. В чиния се подреждат резените лимон, върху всеки се слага по един резен яйце и върху всяко от яйцата с лъжичка се поставя по малко от рибния пастет.
2
Репортерски хапки 2Рибният пастет се приготвя, като всички продукти за него се пасират.
3
Репортерски хапки 3Репортерските хапки се сервират охладени, гарнирани с листенце магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта