Паеля
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 получи се много вкусно,всички я харесаха рецептата ,определено ще влезне в нашето меню,но ще пробваме и с друг вид риба
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.08.2014 Става и с друга риба. Аз например направих двойна доза със филе от пангасиус само, че го панирах с брашно и тогава го изпържих. Ако нямате каперси може да ги замените с кисели краставички на дребни кубчета.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...