Риба пангасиус с карамелизиран лук и балсамов оцет

Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2010
Риба пангасиус с карамелизиран лук и балсамов оцет
 
Необходими продукти:
300 г филе от пангасиус (или от друга бяла риба)
180 г червен лук
30 мл зехтин
15 г мед
40 г стафиди
100 мл балсамов оцет
сокът от 1 лимон
2 г сол
2 г бял пипер


Начин на приготвяне:
1
Лукът се реже на филийки и се задушава в зехтина, прибавят се медът, стафидите и балсамовият оцет. Задушава се, докато се карамелизира.
2
Рибата се пошира и се овкусява със солта, пипера и лимоновия сок.
3
Нарязва се на кубчета, които се разпределят върху канапе от карамелизирания лук. Декорира се с продукти по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: