Рибен борш

Дата: 27.02.2003
Източник: Бон Апети
Рибен борш
 
Необходими продукти:
400-500 г риба
1 ч. л. сол
1-2 стръка целина
1-2 стръка магданоз
1/2 ч. л. мащерка
2-3 щипки девeсил
150-200 г стерилизирани печурки
2 картофа
2 глави лук
2 моркова
200 г грах
200-250 г зеле
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Рибен боршРибата се нарязва на кубчета, след което се нарязват и всички зеленчуци.
2
Рибен борш 2В тенджерата се налива студена вода и в нея се изсипват зеленчуците и рибата. Варят се на тих огън около 20 минути.
3
Рибен борш 3Добавят се нарязаните гъби, а накрая се слагат и подправките.
При сервиране всяка порция от супата се поръсва с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


155 ДУШИ ОНЛАЙН
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта