Рибен кебап в гювечета

Дата: 03.12.2001
Източник: Бон Апети
Рибен кебап в гювечета
 
Необходими продукти:
500 г рибно филе
3 червени чушки от туршия
2 стръка праз
2 клонки целина
1 чаша бяло вино
1/2 буркан домати
4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Рибен кебап в гювечетаПразът се нарязва на едри диагонали и се запържва.
2
Рибен кебап в гювечета 2Към него се прибавят нарязаните на парчета чушки и ситно нарязаната целина. Разрежда се с бяло вино. Оставя се да кипне и се изчаква виното да се изпари.
3
Рибен кебап в гювечета 3Към омекналите зеленчуци се добавят пасирани или нарязани наситно стерилизирани домати.
4
Рибен кебап в гювечета 4Рибното филе се нарязва на едри парчета и се поставя на дъното на гювече. Върху него се изсипват готовите зеленчуци и се поръсват със ситно нарязани копър и магданоз. Пече се 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта