Рибена чорба по далматински

Дата: 12.03.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг рибно рагу (набор за супа)
800 г филе от риба хек (без кожа)
4 скилидки чесън
2 глави лук
1 морков
1 връзка магданоз
50 мл зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба по далматинскиРибното рагу се слага в марля, поставя се в тенджера, залива се с вода, добавят се морковът и едната глава лук, нарязана наедро, и се оставя на котлона да къкри за около 1 час.
2
Рибена чорба по далматински 2Марлята се изважда, бульонът се прецежда.
3
Рибена чорба по далматински 3Рагуто се почиства, месото се заделя.
4
Рибена чорба по далматински 4Филето от риба хек се реже наедро. Втората глава лук се реже на полумесеци и се задушава в 100 мл вода и зехтина, под капак, докато стане златист.
5
Рибена чорба по далматински 5Добавят се наситеният чесън и половината от магданоза, нарязан наситно, филето от риба хек и бульонът. Подправя се със сол и черен пипер на вкус и се вари на слаб огън за около 30 минути.
6
Рибена чорба по далматински 6Накрая към супата се слага заделеното месо от рибното рагу и останалият наситнен магданоз.
7
Рибена чорба по далматински 7Супата се поднася по желание с резени лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2014
Много вкусна става рибената супа като се подправи с девесил и хайвер!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


290 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта