Рибена чорба по павликенски

Дата: 18.11.2008
Източник: Бон Апети
Рибена чорба по павликенски
 
Необходими продукти:
500 г шаран
девесил, целина, треге и сол на вкус
1 щипка черен пипер
2-3 клонки чубрица
4-5 клонки сух копър на пръчки
2-3 стръка магданоз
1 домат
2 моркова
2-3 люти чушки
2-3 зелени чушки
100 г лук
дива мента и лимонтузу по желание
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба по павликенскиШаранът се нарязва на кубчета с костта и се поръсва със сол, черен пипер и треге.
2
Рибена чорба по павликенски 2Лукът и доматът се нарязват наситно, морковите - на кубчета, след което се слагат в тенджера с вода и се варят около 10 минути.
3
Рибена чорба по павликенски 3Зелените чушки се нарязват и се слагат в чорбата.
4
Рибена чорба по павликенски 4Омекналите зеленчуци се овкусяват с наситнените целина и магданоз, изронените чубрица и сух копър, девесилът и по желание - дивата мента. Добавят се рибата и лютите чушки и след като рибата изплува на повърхността, чорбата се поръсва със сол, лимонтузу и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


234 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта