Рибена супа с миди

Дата: 13.12.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г филе от бяла риба
400 г мидени ядки
150 мл животинска сметана
800 мл зеленчуков бульон
2 стръка праз лук
1 с. л. естрагон
1 корен пащърнак
1/2 връзка магданоз
60 г краве масло
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена супа с мидиПразът и пащърнакът се почистват и се нарязват наситно. Запържват се в маслото, подправят се с естрагона и се налива бульонът. Варят се, докато омекнат – около 10 минути.
2
Рибена супа с миди 2Добавят се нарязаната на кубчета риба и мидите, овкусява се със сол и черен пипер. Съдът се похлупва и се оставя за около 2-3 минути, докато рибата се сготви.
3
Рибена супа с миди 3Сипва се сметаната и готовата супа се поднася с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.08.2016
Супата стана много вкусна - бързо и лесно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта